Хейлі Бібер поділилася подробицями про свій "страшний" міні-інсульт, через який їй знадобилася невідкладна допомога після того, як вона "не могла говорити", оскільки її обличчя "опустилося" через тромб.

Даний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Хейлі Болдуін розповіла подробиці свого "дійсно страшного" міні-інсульту і операції на серці.

У відео, розміщеному на її каналі YouTube, модель, яка вийшла заміж за Джастіна Бібера, детально описала страшне випробування і описала цей досвід як «найстрашніший момент в моєму житті».

У березні минулого року у Хейлі утворився тромб в мозку, в результаті чого у неї стався міні-інсульт, через який вона не могла говорити, а її обличчя поникло.

Популярні новини зараз

Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні

Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни

Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців

Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне

Показати ще

Хейлі Бібер

Вона поділилася: "Зазвичай відбувається те, що серце відфільтровує згусток крові в легені, а легені поглинають його, тому, що вони такі великі і можуть з цим впоратися. Однак тромб вирвався через отвір в моєму серці і потрапив в мій мозок, і саме тому я перенесла міні-інсульт".

Вона сказала, що лікарі в кінцевому підсумку виявили, що тромб утворився через комбінацію побічних ефектів від протизаплідних таблеток, Covid-19 і далекого перельоту.

Супермодель розповіла, що нещодавно їй зробили операцію по закриттю відкритого овального отвору (ОФО), щоб закрити дірку в серці.

Хейлі Бібер

Хейлі запевнила фанатів, що тепер, коли випробування позаду, вона зможе жити далі.

Тим не менш, вона розповіла про те, як це вплинуло на її психічне здоров'я.

Наприкінці відео вона подякувала лікарям, які піклувалися про неї протягом усього епізоду, і сказала: "Я відчувала, що для мене важливо поділитися цим".