Лайма Вайкуле - латвійська відома виконавиця, яка вирішила підтримати Максима Галкіна і Аллу Пугачову, які втекли до Ізраїлю після початку повномасштабної війни Росії проти України.

Їй не сподобалося те, які формулювання підбирала пропагандистка Маргарита Симоньян, розповідаючи про сімейство Пугачової і Галкіна.

Лайма Вайкуле і Алла Пугачова, скріншот: Instagram

"Я дуже приблизно знала, хто така Маргарита Симоньян. Тепер знаю. Це людина, яка нехтує будь-якими нормами моралі та етики, і яку я з цієї хвилини вважаю абсолютно нерукопожатною. Я добре знаю Аллу Пугачову і Максима Галина. Складається враження, що з якихось причин Симонян переповнює почуття ненависті до цієї абсолютно щасливої і гармонійної пари", - йдеться в публікації.

Після цього Лайма Вайкуле зазначила, що подібне лише демонструє людську і професійну неспроможність даної персони, яка, нагадаємо, має нахабство говорити про Третю Світову Війну і ядерні атаки на державному телеканалі.

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Образи Лайми Вайкуле, фото: Instagram

"Що ж стосується Алли і Максима, я впевнена, що вони не надають великого значення вашим підлим "комариних укусів". Ми, їхні друзі, зі свого боку не можемо залишити ваші випади без уваги", - підсумувала Лайма Вайкуле.

Нагадаємо, Максим Галкін засудив окупантів за обстріли в Одесі, не побоявшись Путіна: "Винна Росія"

Як повідомляв "Знай.ua", Максим Галкін, який втік з Пугачовою з Росії, передасть гроші з концертів українським біженцям: "Буде приємно"

Знай.ua писав, Максим Галкін послав російські ЗМІ підтиратися г*вном за фейки про нього з Пугачовою: "Як сліпі коні"