Учасниця одинадцятого сезону романтичного шоу "Холостяк", головним героєм якого був Михайло Заливако, потрапила в аварію.

Алла Павлівна не домоглася будь-якого успіху на проекті, бо чоловіка тоді збентежив її вік і те, що на той момент у неї вже була 15-річна дочка. Однак Алла не сумує, у неї є коханий чоловік і зараз вони займаються волонтерською діяльністю, передаючи мирним жителям продуктові пакети і все необхідне.

Алла Резніченко. Фото: скрін youtube

Як вона заявляє, їх підрізали на дорозі. Тепер на її обличчі можна побачити багато порізів від осколків, садна. Чоловікові дісталося сильніше. У нього постраждав лоб. Однак виходячи з Stories, нічого критичного не сталося. На місці працювала швидка і вони в безпеці.

"У перші хвилини після ДТП - приблизно було так: - Ти як? - Ні ти ЯК? - Ні ти? - Як ти себе почуваєш? - А ти? У цій бійці двох людей в крові - нас застала швидка... коли продовжилася боротьба: кому з нас першому допомогти - нас просто розтягнули по різних кутах", - пише Алла, опублікувавши знімки наслідків.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Показати ще

Вона також нагадала, що протягом трохи більше двох місяців війни тисячі мирних жителів загинули... і це не був їх вибір.

Алла Павлівна, фото: Instagram

Алла Павлівна, фото: Instagram

Алла Павлівна, фото: Instagram

Алла Павлівна, фото: Instagram

Нагадаємо, зірка "Холостяка" Микита Добринін зізнався у втраті часу, будучи з квітковою і сином: "Скільки їх у житті?"

Як повідомляв "Знай.ua", більше не холостяк. Іраклі Макацарія зробив пропозицію коханій і почув заповітне "Так!"

Знай.ua писав, переможниця "Холостяка" Ганна Богдан пояснила, чому важливо не забувати про приємності під час війни: "Допомагаєте економіці"