Відома хореограф, суддя популярного шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар показала, як відзначила свій професійний день.

Зірка, разом з чоловіком Олександром Стояновим танцює на міжнародних сценах, щоб зібрати більше грошей та підтримати українську армію. У сторіс в Instagram Катерина зазначила, що торік лише вітали з днем танцю колег, а тепер танець підтримує Україну на міжнародних сценах.

Катерина Кухар. Фото: Instagram

"Ще рік тому ми вітали всіх з Всесвітнім днем танцю, а сьогодні танець підтримує Україну на міжнародних сценах в кульках".

Катерина Кухар. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Також Катерина Кухар також повідомила, що її концерт відвідав Король Норвегії. У квітні разом з балетною трупою "Grand Kyiv Ballet" вони проводять благодійний "Тур солідарності" і у кожному із 16 міст Норвегії, залишаємо частинку того, що відчувають зараз українці.

Катерина Кухар. Фото: Instagram

Нещодавно зірка підказала українцям, які поїхали біженцями до Норвегії, які кроки треба зробити, щоб поліпшити свій стан, отримати житло, відвідувати безкоштовні курси, та фінансову підтримку.

Нагадаємо, раніше телеведуча та зірка програми "Світське життя" Катерина Осадча порівняла президента Володимира Зеленського з Вінстоном Черчиллем.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Маша Распутіна, яка відвідувала Квартал та Зеленського відмовилася від України, підтримавши путіна.

Також "Знай.ua" писав, що українська Роксолана Ольга Сумська не знайшла в собі сил мовчати про нахабство і нікчемність російської армії.