На недавній приїзд Анджеліни Джолі до Львова відреагували не тільки українці, а й росіяни. Артисти рф з великим обуренням і подивом поставилися до "місії" голлівудської акторки підтримати Україну і її народ.

Відома російська телеведуча Тіна Канделакі, яка з самого початку підтримувала свою країну та дії путіна, в Telegram-каналі згадала Анджеліну Джолі і заявила, що засуджує візит голлівудської акторки в Україну.

Також вона зазначила, що західні зірки жодного разу не бували в Донецькій і Луганській областях, які знаходяться під окупацією армії рф протягом багатьох років, і не привертали увагу суспільства до жертв. Канделакі дивує і обурює той факт, що росія в очах усього світу є сущим злом, як і ті, хто підтримує путінський режим.

"Перший раз, коли мене нудить при вигляді Анджеліни Джолі", - написала Канделакі.

Тіна Канделакі, Telegram-канал

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Російський політик і глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін навіть присвятив Анджеліні Джолі вірш власного написання. Він заявив, що його глибоко поранив "грішний зв'язок" акторки з українським народом. Також він фамільярно запросив її в Донецьк, на "горілку і пиво" і для зустрічі з російськими солдатами.

Рогозін, Telegram-канал

Варто відзначити, що Анджеліна Джолі прибула в Україну 30 квітня з гуманітарною місією, щоб підтримати постраждалих українців. Незважаючи на те, що акторка є послом доброї волі ООН у справах біженців, її візит був здійснений за власною ініціативою.

Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж

Нагадаємо, Анджеліна Джолі вразила українців у Львові: "Проста, без охорони і понтів"

Як повідомляв Знай.uа, Анджеліна Джолі приїхала до Львова підтримати українців: "Я просто зайшла випити кави"

Також портал Знай.uа писав, що Анджеліна Джолі відвідала українських дітей, які потребують лікування: "Русня скаже фейк"