Відомий український телеведучий Сергій Притула не є активним користувачів соцмереж, але з початку вторгнення росії в Україну він всіляко взаємодіє з аудиторією і всіма силами підтримує ЗСУ, а також постраждалих мирних жителів.

Сергій Притула навіть заснував власний благодійний фонд для допомоги українським військовим. Артист збирає грошові кошти для покупки різного обладнання та спеціального одягу для бійців, щоб у них було якомога більше шансів вижити в цій війні з російськими окупантами і привести до перемоги рідну країну.

Сергій Притула, фото з Instagram

На своєму акаунті в Instagram Притула розповів, що йому нещодавно вдалося закупити для Збройних сил України і територіальної оборони. Артист навіть надав фото, на якому можна помітити безліч коробок і бронежилетів, а сам він тримає в руці військовий шолом, що зовсім скоро відправить бійцям на фронт.

Масштаби допомоги Притули дійсно вражають, тому і він закликав українців не відставати і фінансово підтримувати наших захисників.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Броня і шоломи для ЗСУ і ТрО!!! 1000 кевларових шоломів і 2380 броніків! Бюджет понад 1 000 000$. Українці зі всього світу допомагають захистити життя наших героїв!!!Дякуємо кожному, хто доклався до цього придбання!!! Попереду важкі тижні і місяці війни! Маєте можливість - допоможіть!" - написав Притула.

Коментарі - instagram.com/siriy_ua/

Коментарі - instagram.com/siriy_ua/

Нагадаємо, Сергій Притула пояснив, чому зник для українців: "Доба має всього 28 годин"

Як повідомляв Знай.uа, Сергій Притула показав, як посивів з другом-воїном ЗСУ за 4 роки війни з Росією: "Той самий день"

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Притула посадить українських воїнів на машини зі "Скаженого Макса": "Двоє красенів"