З початку війни 24 лютого Оля Полякова одразу взялася допомагати українцям у боротьбі з окупантами путіна. Звичайно, робить вона це способом, який доступний саме артистам - дає концерти на матчах ФК "Шахтар" і виручені кошти відправляє на потреби України.

Вона дала інтерв'ю виданню "УНІАН" в якому розповіла, де її застала війна, що вона відчувала, коли виконувала гімн України на благодійному футбольному матчі, як ставиться до опальних зірок і якою бачить Україну після нашої перемоги.

Війна застала Олю вдома, в ліжку, вона прокинулася від двох глухих вибухів, але не надала цьому значення. Потім прийшла няня її і сказала, що почалася війна.

Оля Полякова, скріншот

На відміну від Олі є зірки, які давно втекли на Росію і навіть не думають не те, що допомогти рідній Україні, а навіть висвітлити реальні події в своїх соціальних мережах. Це Ані Лорак, Джиган, Аліна Астровська, Регіна Тодоренко, Наташа Корольова... Щодо них Полякова виражається коротко:

Популярні новини зараз

Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

"Не хочу згадувати навіть їхні імена. Вони назавжди повинні зникнути з нашого Всесвіту. Право називатися українцем, представником такого сильного і хороброго народу, необхідно заслужити: своєю позицією, своїми діями. Це велике звання. Вони не мають права називатися українцями. Тому давайте викреслимо їхні прізвища та їх творчість назавжди з нашого життя".

Оля Полякова, фото з Instagram

Нагадаємо, що Оля Полякова публічно "опустила" Філіпа Кіркорова за підтримку війни в Україні.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова розповіла Ксенії Собчак, що язик не завадив їй зібрати стадіон у Львові: "Я наполовину росіянка".