Кім Кардашян змусила битися серце частіше на червоній доріжці Met Gala, коли вона гордо йшла рука об руку з красунчиком Пітом Девідсоном в культовому золотому платті Мерилін Монро.

Даний пост оприлюднили на порталі «Mirror»

41-річна зірка реаліті-шоу одягла сумнозвісний наряд, який актриса носила 60 років тому, щоб привітати з днем народження тодішнього президента Джона Ф.Кеннеді в день його 45-річчя.

І вона зізналася, що їй довелося скинути 16 фунтів, щоб влізти в те, що було названо «найдорожчою сукнею в світі» вартістю 4,8 мільйона доларів.

Щоб повністю віддати належне приголомшливому поряд, засновниця SKIMS навіть освітлила свої зазвичай темні пасма блондинкою і доповнила їх сліпучою парою діамантових сережок.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Вона урочисто з'явилася на заході в Метрополітен-музеї в Нью-Йорку і, звичайно ж, не розчарувала тих, хто з нетерпінням чекав її появи.

У той час як багато хто очікував екстравагантного виходу разом із зіркою Saturday Night Live Пітом, 28 років, мало хто очікував того, що повинно було статися.

Її драматичне перетворення було захоплюючим, і фанати швидко вирушили в соціальні мережі, щоб обсипати її похвалами.

Один фанат вигукнув: "Кім КАРДАШЯН. У СУКНІ МЕРИЛІН МОНРО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, МІСТЕР ПРЕЗИДЕНТ. ЦЕ ВСЕ. #MetGala".

"Кім Кардашян - це бачення в цьому платті Мерилін Монро, абсолютно приголомшливому #MetGala #MetGala2022", - написав другий.