Настя Каменських - одна з тих зірок шоу-бізнесу, яка ще до війни вибралася з України разом з чоловіком Олексієм Потапенко, продовжуючи підтримувати простих громадян з Іспанії.

Вона нещодавно виступила зі всесвітньо відомою групою The Black Eyed Peas та іншими виконавцями з сонячної країни. А Потап публікує на своїй сторінці в Instagram багато роликів, що підтверджують безумство і низький рівень інтелекту різних громадян і дипломатів Російської Федерації.

Настя Каменських, фото: Instagram

Але зараз Настя Каменських опублікувала в Stories лист з останніми словами дівчаток з Херсона.

"У нас тихо. І ось зараз ця глуха тиша в кінці телефону переводить мене і ще тисячі тих, хто поїхав і не може додзвонитися до своїх рідних.

Мені здається поки ми кричали про Маріуполь, ми забули розповісти свою історію про Херсон. Про рідний куточок в який ми може ніколи не повернемося . Ми можемо ніколи не повернуться додому! Просто задумайтесь.

Коли мене запитують від Куди я бігла, люди реагують дуже спокійно, вони не чули про те, що люди там піддаються тортурам, що людей крадуть, що вночі до тебе можуть прийти в гості, що бомблять там постійно, в області - але це ж теж Херсон, що в деяких селах немає світла, води, газу, що росіян там більше ніж українців, що допомагати там страшно, що на мітинги виходити - це виходити на зустріч смерті.

Чому нам обіцяли, що референдум не проведуть, а там вже вводять російські рублі? Чому поміняли міське правління, чому атб міняють на російські магазини, чому немає українських товарів, чому немає коридорів, чому в лікарнях є ліжка для російських військових, чому всі мовчать? Чому про нас мовчать?

Ще місяць тому, будучи в Херсоні, я тільки й читала новини - ЗСУ йде, скоро вас звільнять. ХНР не буде, а сьогодні я не бачу новин взагалі", - йдеться в ньому.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Під кінець вони описали найгірше, що могло б статися - "звільнення" і становлення частиною Росії. Жителі Херсона не хочуть цього, не хочуть, щоб їх забули. Вони бояться стати другим Маріуполем, втратити квартири, будинки, життя свої і сусідів.

Настя Каменських, скріншот: Instagram Stories

Проте, незважаючи на те, що ситуація на фронті не змінюється в категорично позитивну для України, все ж хочеться запевнити - всі території будуть повернуті назад, люди врятовані і настане мир.

Нагадаємо, Настя Каменських знайшла темношкірого красеня, який вміє співати краще Потапа: "Я дуже чекала"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських захопилася маленькою українкою, яка переспівала її новий хіт: "Захищу тебе від куль"

Знай.ua писав, Настя Каменських показала, як її балує Потап, позаздрить будь-яка дівчина: "Спасибі, коханий"