Колишній захисник Прем'єр-ліги був скинутий у славі своєю дочкою-моделлю, яку колись називали "найкрасивішою дівчиною в світі", а тепер у неї більше п'яти мільйонів передплатників в Instagram.

Дану інформацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Колишній захисник Прем'єр-Ліги тепер затьмарюється свою дочкою-моделлю, яка має понад п'ять мільйонів підписників в Instagram і колись називалася "найкрасивішою дівчиною в світі".

Патрік Блондо виступав у Прем'єр-лізі в сезоні 1997-98

Тілан Блондо - дочка колишнього захисника "Уотфорда" і "Шеффілд Уенсдей" Патріка Блондо, який виступав у вищому англійському дивізіоні ще в 1997/98 роках, і актриси, і телеведучої Вероніки Лубрі.

Популярні новини зараз

Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні

Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати

Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Показати ще

Народилася в Екс-ан-Провансі, Франція, в 2011 році, вона стала широко відома після того, як у віці шести років була названа "найкрасивішою дівчинкою в світі", почавши свою модельну кар'єру всього в чотири роки з відомим французьким дизайнером Жаном Полем Готьє.

Після цього модного показу Тілан працювала з Dolce & Gabbana, Vogue, L'oreal і навіть заснувала власний бренд в 2018 році під назвою Heaven May.

Потім Тілан зайняла перше місце в "списку незалежних критиків 100 найкрасивіших осіб 2018 року", після чого написала в Instagram: "Я просто не можу в це повірити, велике спасибі".

Тілан, якій зараз 21 рік, набрала величезну кількість підписників в Instagram, що налічує 5,3 мільйона чоловік, останній раз вона позувала в Монте-Карло минулого місяця.

Напередодні свого акторського дебюту в 2015 році Тілан сказала Фріволетті, коли її запитали про її зростаючу спільноту шанувальників в Instagram: "Ви знаєте, це ніяк не впливає на мене.Я ще молода, мені приємно. І я намагаюся робити все для своїх фанатів. Я постійно розмовляю з ними, і часто моя мама допомагає мені відповідати на повідомлення".