Популярна українська співачка Ірина Федишин вирішила підтримати українців у цей складний час і влаштувала концерт під відкритим небом. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин, Як і багато інших знаменитостей докладає всіх зусиль, щоб підтримати і допомогти українцям в цей складний період. Так, зірка заспівала просто неба для українців.

Скрін з instagram Ірини Федишин

Співачка зазначила, що концерт був організований на підтримку Херсонщини, яка з перших тижнів російського вторгнення перебуває в окупації. На відео можна помітити, що послухати співачку прийшло щонайменше кілька сотень людей.

"Я хочу заспівати для вас пісню про те, що де б ми не були, але вдома найкраще", - сказала співачка.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Шанувальники подякували зірці за свою позицію і підтримку людей.

"Від кожного вашого слова завжди бігають мурахи по тілу", "спасибі за все, що ви робите, за Вашу підтримку, волонтерство. Все буде Україна", "Немає слів. Душевно, чуттєво, щемить", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Віталій Козловський потужно підтримав українських захисників на передовій, навіть Сумська зворушилася: "Даруєш радість".

Також ми повідомляли, Степан Казанін з "Квартал 95" показав героїв, які забезпечують українським захисникам надійний тил: "Це не межа".

Нагадаємо, Микита Добринін "завив" від несправедливості до блогерів, які займаються добрими справами: "Винна пандемія ненависті".