Переможниця романтичного реаліті "Холостяк" та відома блогерка Даша Квіткова показала двох своїх найдорожчих чоловіків - коханого чоловіка та маленького сина.

Знаменита красуня в Instagram у розділі stories показала, як її чоловік Микита Добринін розважається з їхнім маленьким сином Левом, який у пари народився влітку минулого року.

На опублікованих кадрах можна помітити, як Микита Добринін на руках тримає Лева, який щось з цікавістю розглядає та відмовляється дивитися у камеру. Телеведучий говорить до свого сина, і він неочікувано навіть йому відповідає "Так".

Скріншот stories Даші Квіткової

Після цього маленький син Даші Квіткової та Микити Добриніна вирішив послати на камеру повітряний поцілунок. Що дуже розчулило тата, і він поцілував синочка у щічку.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Скріншот stories Даші Квіткової

"Повітряна не тільки тривога, але і поцілунки від Лева", - іронічно зазначила Даша Квіткова у підписі до опублікованого відео.

Варто нагадати, що раніше Даша Квіткова поділилася роликом, на якому Добринін займається з сином, допомагаючи йому робити перші кроки. Він дуже добре справляється, тому навіть зміг самостійно постояти кілька секунд без сторонньої допомоги.

Нагадаємо, Даша Квіткова розпахнула сорочку і розповіла про фігуру своєї мрії: "Ще багато працювати"

Раніше Знай писав, Микита Добринін "завив" від несправедливості до блогерів, які займаються добрими справами: "Винна пандемія ненависті"

Також Знай повідомляв, зірка "Холостяка" Даша Квіткова нагадала, чому "хороших" росіян, які загрожують дітям, не існує: "Буде мстити"