30 Квітня всіма відомий російський виконавець Філіп Кіркоров святкував ювілей-55-річчя.

З цим представником російського шоубізнесу пов'язано безліч різних скандалів. Згадаємо лише ті, які пов'язані з війною в нашій країні - бо тут він встиг конкретно "відзначитися". Починаючи з того, що десь протягом двох місяців Кіркоров сидів із закритим ротом, абсолютно нічого не сказавши стосовно повномасштабного збройного вторгнення окупаційних військ в Україну. Однак "сміливість" з'явилася, але в абсолютно протилежному напрямку - захищаючи Оксану Марченко, яка звернулася до кількох світових лідерів, щоб злочинця Віктора Медведчука звільнили з-під варти в Києві.

Філіп Кіркоров. Фото: Youtube

Потім Філіп Кіркоров трохи одумався, захистивши Максима Галкіна і Аллу Пугачову, які виїхали в Ізраїль через війну в Україні, прямо розповідаючи про те, що російські війська обстрілюють мирних жителів. А на власному ювілеї встиг розлютити віруючих. На святкуванні він примудрився залізти на хрест і тепер йому загрожує кримінальна відповідальність.

У день проведення шоу Кіркорову побажав цілком собі смерті якийсь чоловік, ведучий канал ієрей Олександр, а сьогодні на Кіркорова і зовсім зажадали порушити кримінальну справу про образу почуттів віруючих. "Царгород" Костянтина Малофєєва направив відповідне звернення до генпрокурора РФ Ігоря Краснова. Обурення викликала концертна атрибутика, використана в шоу.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Кримінальна справа Кіркорова, фото: Telegram

Нагадаємо, Філіп Кіркоров розповів, як син Анастасії Стоцької так схожий на нього: "У нас була любов, минуле незабутньо"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова розповіла, як підтримує Володимира Зеленського і чи спілкується з друзями в рф: "Потрібно зрозуміти, як вижити"

Знай.ua писав, Оля Полякова закликала викреслити Лорак, Тодоренко, Джигана, Астровську та інших зі списку українців: "Не мають права"