З 10 по 14 травня 2022 року в Турині (Італія) пройде вокальний конкурс Євробачення. Україну представлятиме група Kalush Orchestra з піснею "Stefania", яка стали таким собі гімном української боротьби у війні з Росією.

Нагадаємо, що на Нацвідборі перемогла Аліна Паш з піснею "Тіні забутих предків", але через скандали з концертами в Криму її кандидатуру зняли.

А місце Аліни зайняли скандальні Kalush Orchestra, які одразу після Нацвідбору розв'язали неабиякий конфлікт з "Суспільне".

Kalush, фото: Instagram

Найгучнішим, зрозуміло, був Олег Псюк - саме він розганяв хвилю негативу на мовник в соцмережах.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Але, здавалося б, група вже в Турині, репетирує. Суспільне проспонсорували їх поїздку до Італії, букмекери віддають перемогу саме Kalush Orchestra... Конфлікт напевно вже вичерпано, сторони порозумілися і помирилися? Як би не так.. Це питання підняв блогер Ваня Рассел на своєму каналі.

"Сьогодні я хотів би обговорити поведінку колективу на конкурсі "Євробачення 2022"! Їх конфлікт і скандал з SUSPILNE! Адже в такий важкий період для України я бачу непорозуміння і відвертий ігнор фронтмена групи в бік нашої делегації. Давайте серйозно ставитися до конкурсу і поважати людей, які зробили все можливе, незважаючи на хейт в їхній бік", - ділиться Ваня.

Ваня Рассел, фото Знай.uа

Точкою кипіння для блогера став відеощоденник "Суспільне" про те, як Kalush Orchestra провели свою першу репетицію на сцені "Євробачення". Олег Псюк відверто ігнорував дівчину-кореспондентку, відповідав на питання односкладно ("так-ні") або ж і зовсім сміявся.

"У нашої країни зараз важкий період, коли ми повинні триматися один за одного. А що я бачу? Я бачу відверте ігнорування і приниження...", - співчуває Іван.

З позитивного в тому щоденнику, на думку Рассела, було те, що Олег посадив на інтерв'ю до журналістки Анни Тимофія - хлопця, який грає на сопілці і виконує приспів пісні.

"Я приємно здивувався. Тому що Тимофій виявився приємним і порядним хлопцем, який нормально відповідав."

Але тим часом на задньому плані можна було спостерігати черговий акт неповаги від Псюка - він просто вирішив поколупатися в своїх штанях, щоб дістати телефон і поклацати в ньому.

Олег Псюк ігнорує інтерв'ю, скріншот з відео

Навіщо Олег це робить - незрозуміло, адже вони поїхали з "Суспільне" до Італії однією командою. Журналісти роблять офіційні відео, знімають матеріал і також піарять групу в Європі.

У коментарях і до оригінального відео щоденника, і до звернення Рассела українці обурюються через поведінку Псюка:

"Я сподіваюсь, що Олег буде вести себе серйозніше на Євробаченні, бо його поведінка викликає сором навіть зараз", "Про них так і казали, ще на відборі, що вони наче дикуни і таке не дуже потрібно на Євробаченні, у форматі презентування України... Лодигін дуже красномовно натякав. От тепер і бачимо. Псюк, як з лісу вибіг... Поїхали вони тільки через те, що Тимофій витягнув всю пісню..", "Він тільки й вміє стрибати по сцені і іржати. Аа, ще скандалити. Головну партію співає той чоловік, це найкращий момент у цій пісні"...

Нагадаємо, що Катя Павленко з Go_A знову буде на Євробаченні від України, Kalush Orchestra не занудьгують.

Раніше ми повідомляли, що Kalush Orchestra розкрили таємниці виступу на Євробачення-2022: цього ще ніхто не робив.