У травні відзначають Міжнародне світле свято на честь всіх матерів. Офіційно в усьому світі торжество призначено на 13 травня, а в Україні воно завжди припадає на другу неділю місяця. У 2022-му році свято відзначається 8 числа. З нагоди такої дати українські знаменитості вирішили записати вітальний відеоролик, звернувшись до найрідніших людей.

Зворушливе відео розмістили на офіційній сторінці телеканалу СТБ у соцмережі Instagram. У зйомках взяли участь багато зірок, включаючи Вову Ярославського і Ектора Хіменес-Браво з "МастерШеф", тренера Марину Боржемську, телеведучого шоу Григорія Решетника і багатьох інших. Всі вони вимовили теплі слова, що викликають приємну хвилю мурашок по шкірі, своїм матерям, дякуючи їм за турботу, цінні знання і безмірну любов.

"За кожним нашим героєм, за кожним його щирим вчинком і великим серцем - стоїть турбота, любов та виховання мами!Сьогодні ми дякуємо кожній мамі, яка виростила справжніх українців!💙💛" - написали у підписі до відеоролика.

Користувачі соцмережі оцінили старання знаменитостей і приєдналися до привітань. Деякі зірки, які беруть участь у зйомці відео, також залишили коментарі під публікацією і подякували своїм матерям.

Коментарі - instagram.com/stbua/

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Показати ще

Коментарі - instagram.com/stbua/

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко показала, що для неї справжнє щастя: "Паніше і не уявляла"

Як повідомляв Знай.uа, Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" закінчив усі справи у Варшаві і вже поспішає на допомогу Києву: "Я скучив"

Також портал Знай.uа писав, що ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник онімів, коли побачив Ірпінь, а син вже розбирається в зброї: "Звикнути неможливо"