Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно, 4 травня, Настя Каменських відзначала своє 35-річчя, але ось вона вже поспішила привітати свого коханого Потапа з днем народження, якому 8 числа виповнюється 41 рік. Артистка поділилася його архівною фотографією, зробленою минулого літа. У кадрі Потап задоволено посміхається на камеру, навіть не підозрюючи, з чим зіткнеться його рідна країна і її народ всього через кілька місяців.

Скріншот з Instagram, Настя Каменських

У підписі до публікації Каменських заявила, що Потап саме той, про кого вона мріяла все своє життя. Артистка поруч з ним у безпеці, в оточенні тепла і любові. Вона також не забула подякувати йому і адресувати безліч компліментів про те, який він добрий і прекрасний.

"Дякую, за творчість, за надхнення і за світлий позитивний вайб, особливо в такі темні часи. Я тебе люблю, мій медведик❤️ З днем народження, @realpotap 😘🙏🏻🇺🇦" - написала Каменських.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Користувачі соцмережі приєдналися до привітань співачки і з нагоди такої дати залишили для її чоловіка кілька теплих слів.

Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Нагадаємо, Потап показав найкрасивішу жінку в світі, яка його надихає: "Ангел миру"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських розповіла, яке бажання загадала в день народження: "Про таке потрібно мовчати"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських захопилася маленькою українкою, що переспівала її новий хіт: "Захищу тобі від куль"