Популярна українська телеведуча, почесний посол ООН, всім добре відома Маша Єфросиніна поділилася публікацією в соціальній мережі. Вона показала парад в Росії і звернулася до українського народу.

Відповідний пост Маша Єфросиніна розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Сьогодні, коли весь світ об‘єднується у підтримці вільної України, росія проводить свій так званий «парад перемоги». Але хто марширує в ньому: вбивці жінок, дітей та літніх людей; гвалтівники, злодії, мародери та воєнні злочинці..
Це парад сорому країни, де 70% населення підтримує дії найбільшого терориста сьогодення! Але ми все знаємо та запам‘ятаємо! Україна переможе! росія залишиться ні з чим…
#переможемо СЛАВА УКРАЇНІ Відео @ukraine.ua", - підписала публікацію українська телеведуча.

Не дивно, що після такої публікації, в розділі коментарів зібралося чимало людей. Український народ не зміг пройти повз даного відео і залишив не мало своїх відгуків.

"Слава і пам'ять героям Великої Вітчизняної війни!!!", "Парад сорому, парад вбивць і демонів", "Ніколи не пробачимо і не забудемо Наша Україна вистоїть і розквіте ...а раша проклята на віки,помийна яма!!!", "Україна переможе! Ніколи не пробачимо! Слава Україні! Смерть ворогам!", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Популярні новини зараз

Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК

Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Показати ще

Коментарі на пост Маші Єфросиніної

Нагадавши, Маша Єфросиніна публічно назвала себе поганою мамою.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Даша Астаф'єва показала своїх улюбленців.