Успішна українська артистка, найепатажніша і скандальна співачка України, відома як «королева ночі» Оля Полякова поділилася слізним відеороликом в соціальній мережі. Вона показала маленьку дівчинку, яка втратила свою матір при евакуації.

Відповідний пост Оля Полякова розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Під час останньої евакуації з території заводу Азовсталь російські окупанти розлучили жінку та її маленьку 4річну доньку Алісу! Мати залишилося фільтраційному таборі!!!! так званий ДНР .До місця призначення в Запоріжжі в день матері !!!! доїхала тільки дитина.Місцезнаходження матері поки невідомо
Просимо світову спільноту втрутитися і повернути дитині матір!!!!!!", - підписала публікацію Оля Полякова.

Багатомільйонна українська аудиторія, яка підписана на сторінку скандальної знаменитості, не змогла пройти повз таких кадрів. Люди не стали мовчати почали писати свої відгуки.

Оля Полякова, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

"Скінчена росія, за що ви сволота людей мучите, дитина ще не розуміє, а серце матері рветься на шматки, адже її крихітка не з нею", "Всі евакуйовані,,, тільки куди?!!! Господи, знищи тих нелюдів, бездушних істот,,, поверни маму до дитини!!! Господи, прошу!! Боже, крихітка-4 рочки,,,", "визволителі хрінови, звільнили дитину від матері, мати від дитини!", "Господи спаси і збережи її маму і її ненависті вже не вистачає на цих уб@ков", - коментують публікацію користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Олі Полякової

Коментарі на пост Олі Полякової

Коментарі на пост Олі Полякової