Українська співачка Ірина Федишин благала про допомогу українським воїнам, які залишаються в Маріуполі в повному оточенні. Вона зазначила, що якщо не мовчати, то світ зможе допомогти, тому закликала українців діяти. Про це зірка написала на своїй сторінці в instagram.

Ірина Федишин, Як і всі українці, намагається хоч якось вплинути на ситуацію, яка склалася в Маріуполі. Українські захисники продовжують тримати оборону в повному оточенні і виживають в надлюдських умовах.

Скрін з instagram Ірини Федишин

Так, співачка закликала українців не мовчати і максимально висвітлювати проблему Маріуполя в соцмережах. Вона зазначила, що світ може допомогти бійцям вибратися з пастки.

"Увага! Прохання всім зробити пости на своїх сторінках про Маріуполь, про АЗОВ. Світ їх може врятувати! Також підпишіть петицію, яку важливо підписати! Потім цим документом апелюватимуть у переговорах з ООН, але підписів має бути достатня. Важливо! Коли підписуєте петицію, потім зайдіть в свою поштову скриньку і підтвердіть свій підпис", - написала Федишин.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".

Також наш портал інформував, друг Олі Фреймут і Сергія Притули Олександр Педан підказав, як виростити Усика або Білодід: "Супер, не бійтеся".

Крім того, наш портал інформував, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".