Знаменитий ведучий популярних українських шоу "Співають всі!" і "Маска"на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук розповів, що думає про Філіпа Кіркорова, з яким спілкувався в перші тижні війни. Про це він розповів у програмі "Зірковий шлях".

Володимир Остапчук розповів, що до війни працював з Миколою Басковим і Філіпом Кіркоровим. Як тільки Росія вторглася в Україну телеведучий спробував достукатися до останнього, написавши йому в соціальній мережі. Співак відповів, але довго спілкуватися не став.

Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube

За словами Остапчука Кіркоров відмовився конструктивно вести діалог і після цього телеведучий розповів йому, що думає про його позицію. Остапчук зізнався, що російський співак не так сильно боїться говорити правду, як просто не хоче цього робити.

"Він написав мені, що я не буду вступати з тобою в ніяку дискусію. Ну коротше, я написав, що думаю про нього і його позицію. Він у своєму репертуарі написав, ну все "чао, в бан тебе". Я думаю, що не стільки сцикун, скільки ФСБшник", - розповів Остапчук.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Для ФОП вступили у дію нові правила

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".

Також наш портал інформував, друг Олі Фреймут і Сергія Притули Олександр Педан підказав, як виростити Усика або Білодід: "Супер, не бійтеся".

Крім того, наш портал інформував, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".