Співачка Брітні Спірс не соромиться ділитися фотографіями свого тіла в Instagram, і шанувальники були вражені її вражаючими вигинами після того, як вона опублікувала дев'ять оголених фотографій за один день.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Брітні Спірс вирушила в Instagram, щоб опублікувати свої фотографії повністю оголеною, коли вона насолоджувалася недавнім відпусткою за кордоном, прямо перед тим, як поділитися новинами про свою вагітність.

Мати двох дітей, яка оголосила про свою третю вагітність від нареченого Сема Асгарі ще в квітні. Їй не звикати демонструвати своє тіло відданим шанувальникам і останнім часом поділилася кількома оголеними знімками.

У своєму останньому завантаженні Брітні позувала абсолютно оголеною на тлі високих зелених рослин, білої стіни і підлоги, обшитого дерев'яними панелями, і схопилася за груди, щоб зберегти скромність.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Показати ще

Бріт носила свої фірмові світле волосся в розпущеному вигляді і наносила мінімальний макіяж з чорною підводкою для очей, коли вона позувала перед камерою, а маленьке червоне серце смайликів було стратегічно розміщено, щоб приховати себе.

У підписі вона написала: "Я вас всіх дуже люблю!" і додала три смайлики з поцілунками.

Коли вона продемонструвала свою неймовірну фігуру для своїх 41 мільйона передплатників, фанати в коментарях підтримали співачку.