Хлоя Феррі завантажила сексуальний відеокліп, в якому вона трясе своєю неймовірною персиковою попкою, насолоджуючись океаном за кордоном. Виглядаючи гаряче, ніж будь-коли, зірка показала свою фігуру.

Дану публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Хлоя Феррі з Джорді Шор зайшла в соцмережу, щоб показати свою крихітну фігуру і персикову попу в абсолютно спопеляючому моменті Рятувальників Малібу.

Використовуючи додаток для обміну фотографіями, щоб поділитися коротким відеокліпом, який спочатку був розміщений на платформі TikTok, 26-річна телезірка виглядала неймовірно, проживаючи своє краще життя на розкішному пляжі.

Хлоя Фері

Популярні новини зараз

Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні

Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Насолоджуючись відпочинком на сонці за кордоном, Хлоя одягла маленьке фіолетово-синє бікіні, пустуючи в океані і дражнячи своїх підписників своєю підтягнутою фігурою.

Відвернувшись від камери, дівчина з Джорді Шор трясла своєю неймовірно зухвалою попкою, що було вірним способом залишити фанатів з щелепами на підлозі.

Хлоя Фері

Її крихітний купальний костюм, що складається з стрінгів і трикутного топа від бікіні, підкреслював її неймовірні вигини.

Похитуючи сідницями і плескаючись в море, Хлоя виглядала задоволеною і повною впевненості, насолоджуючись спекотною погодою в будь-якому тропічному місці, яке вона зараз досліджує.

Хлоя Фері

Вона підписала короткий кліп: "Твоя нова нав'язлива ідея", доповнений смайликом з бризками води.

Шанувальники зірки були приголомшені її сексуальним показом, і багато хто в коментарях буквально знепритомнів від неї.