Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина зізналася, що нарешті з початку війни змогла потрапити додому.

Про це Христина Горняк написала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею понад 100 тисяч осіб.

З початку повномасштабної війни, яка розпочалася 24 лютого Христина Горняк перебувала в Ужгороді, поки її чоловік зі зброєю у руках боронив рідне місто. Однак красуня дуже засумувала за додом, і нарешті вирішила повернутися.

Христина Горняк, фото з instagram

"Ужгород приймав мене дуже тепло, за що я дуже вдячна, але…. Сьогодні я повернулась додому, до Києва і мені так тепло всередині, як ніколи. КИЄВЕ МІЙ, я так сумувала! В нас з тобою ще стільки планів і все точно попереду!", - зазначила вона.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Дружина відомого телеведучого побажала кожному українцю, якнайшвидше повернутися додому, щоб відчути такий самий трепет, як і вона після повернення до української столиці.

"Залишаю цей вечір для нас, вдома, а завтра повернусь до вас! Всіх цьом! І від серця кожному бажаю повернутись до ваших домівок! 💙💛", - підсумувала Христина Горняк.

Нагадаємо, дружина Вови Остапчука похвалилася новою патріотичною футболкою, не забувши оголити стрункі ніжки: "Повинна це показати"

Раніше Знай писав, дружина Вови Остапчука показала, як буде зваблювати коханого на побаченні: "Моє серце забилося швидше"

Також Знай повідомяв, дружину Вови Остапчука здивувало, що в Україні так мало дітей чоловічої статі: "Потрібно народжувати"