Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч чоловік.

Злата Огнєвіч висловилася про дружин українських військових, які домоглися особистої зустрічі з Папою Римським, щоб попросити його про допомогу в евакуації всіх поранених бійців, в тому числі і своїх коханих, з заводу "Азовсталь" в Маріуполі. Співачка навіть заявила, що українській владі потрібно взяти приклад з цих войовничих жінок, які так хочуть звільнити своїх героїв.

"Сьогодні побачила в новинах, як дружини азовців дійшли навіть до Папи Римського, вони мали з ним зустріч. Ці відчайдушні, незламні жінки готові боротися за своїх чоловіків, за героїв. Я думаю, що нашій владі потрібно брати з них приклад", - сказала артистка на відео.

Після цього відеоролика дівчина розмістила буденні кадри з Чикаго, куди вона нещодавно прилетіла, щоб виступити на благодійному концерті на підтримку України. Злата поскаржилася на спеку і на те, що одяглася не по погоді.

Крім того, співачка повідомила, що їй залишилося всього два концерти - в Майамі і Денвері, а після вона вже повернеться в рідну Україну, за якою вже встигла скучити.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Нагадаємо, Злата Огнєвіч показала поранених бійців з "Азовсталі" , в очах яких неймовірний біль, але ні краплі страху: "Заслуговують порятунку"

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч показала маленького шанувальника з Індонезії, який прийшов на її концерт з жовто-синім прапором на підтримку України

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч зізналася, що в Україні до неї ставляться краще, ніж в Америці: "Якщо ти не Бейонсе або Бруно Марс..."