Мадонна виступила з публічним зверненням до Папи Франциска, заявивши, що це несправедливо, що вона тричі спілкувалася з нього, і благала його зустрітися з нею, щоб обговорити «важливі питання».

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

63-річна співачка Мадонна звернулася до Папи Франциска після того, як їй кілька разів «відправляли повідомлення», що зірка визнала несправедливим.

Мадонна благала Папу і сказала, що вона «хороша католичка», оскільки вона благала повернутися до хороших книг і хоче обговорити з ним наступні кроки.

Твіт Мадонни

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

У своєму твіті вона написала: "Здрастуйте, @Pontifex Francis - я хороший католик, клянуся! Я маю на увазі, що не клянусь! Минуло кілька десятиліть з моменту моєї останньої сповіді. Чи можна якось зустрітися, щоб обговорити важливі справи? Мене тричі відлучали від церкви. Це несправедливо! З повагою, Мадонна".

Сторінка Папи Франциска в Твіттері була активна після звернення Мадонни, але вона ще не отримала публічної відповіді.

Зірка не переслідувала його ні на яких інших платформах, але з нетерпінням чекає його відповіді, щоб дізнатися, чи зможе вона призначити з ним зустріч.

Папа Римський

Її шанувальники були неймовірно заплутані відчайдушним благанням Мадонни, оскільки деякі задавалися питанням, чому вона взагалі була відлучена від церкви.

Історичні визнання Мадонни призвели до того, що вона була відлучена від церкви, оскільки високопоставлені особи в Римі, в тому числі кардинал Ерсіліо Тоніно, виступаючи зі схвалення Папи Бенедикта XVI, сказав в 2006 році, що обмеження були розсунуті «занадто далеко».

Вони заявили, що концерт, який вона давала в той час, був «блюзнірським» і її слід відлучити від церкви.

Він додав: "Розіп'яти себе під час концерту в місті пап і мучеників — це акт відкритої ворожості. Це не що інше, як скандал і спроба викликати розголос".

Через роки після заклику до її відлучення від церкви Мадонна розповіла Haper's Bazaar про свої стосунки з релігією, назвавши їх "кумедними".