Відома українська співачка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч пригадала свою участь у Євробаченні у 2013 році.

Вона також виклала відео зі сцени найбільшого пісенного конкурсу, де вона представляла Україну і завоювала 3 місце. Співачка вирішила розповісти цікавий факт про ті події, а також спрогнозувала перемогу України цього року.

"У цьому році у нас буде дві перемоги! 💙💛", - підписала вона своє відео, побажавши перемоги для цьогорічних представників України на Євробачені-2022 Kalush Orchestra. Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

Злата Огнєвіч вирішила розповісти, як оцінювали Україну інші європейські країни. Як виявилося, всі ставили їй досить високі бали. А найнижчий бал поставила росія - і тут зовсім нічого дивного, як зауважує співачка, адже росіяни завжди заздрили нашому успіху.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

"Цікавий факт про мою участь на Євробаченні. У 2013 році я завоювала 3 місце для України. Усі європейські країни поставили нам найвищі бали Та лише одна країна поставила 1 бал. Це була Росія. Це було досить очікувано. Їх завжди бісить наш успіх. Вболівайте за Україну! Україна переможе!, - йдеться у підписі до відео. Злата Огнєвіч

Нагадаємо, Злата Огнєвіч відкрила українцям очі на справжню ситуацію на "Азовсталі": "Маємо битися за наших Героїв, як і вони за нас"

Також ми писали, Злату Огнєвіч захопили жінки, які домоглися зустрічі з Папою Римським для евакуації військових з "Азовсталі": "Готові боротися за героїв"

Нагадаємо, Злата Огнєвіч показала поранених бійців з "Азовсталі", в очах яких неймовірний біль, але ні краплі страху: "Заслуговують порятунку"