Андрій Бедняков народився і виріс в Маріуполі - на його очах помирає рідне місто, разом з ним померла і улюблена мама... якій не вдалося вибратися звідти живою.

Відомий телеведучий продовжує триматися, не падати духом і давати приклад іншим. І зараз він знову порадував шанувальників черговою новиною, стосовно аукціону, де можна отримати футболку одного з іменитих футболістів.

Андрій Бідняков. Фото: скрін youtube

Попередні публікації, з цим пов'язані-видалені. Однак ми пам'ятаємо, що раніше це торкнулося футболок Пеле і Луки Модріча. Зараз, як пишуть користувачі в коментарях, лот - божевільний.

"Ну що, Ліонель Мессі! Легенда Барселони. Володар 7 Золотих м'ячів. Сам буду брати участь! Всі кошти підуть людям, які змушені покинути свій будинок через цю потворну війну", - пише Андрій Бедняков.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Андрій Бєдняков, фото: Instagram

І згодом пояснив, куди підуть отримані кошти-частина з них на Хаб "Доброго Ранку, ми з Маріуполя" в Дніпрі, частина - сім'ям з дітьми, тим, кому буде потрібно хірургічне втручання і людям, які вибралися з напівзруйнованого міста.

Андрій Бедняков, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Андрій Бідняків з "Орел і Решка" закликав не поспішати повертатися в Україну: "Ні. Війна тут"

Як повідомляв "Знай.ua", "Зрадив своє місто": Андрій Бедняков розповів, що пишуть йому росіяни і "дав їм по шапці"

Знай.ua писав, Андрій Бідняков показав, як росіяни після бомбардування Маріуполя веселяться 9 травня, відзначаючи перемогу: "Не вкладається в голові"