Український шоумен, ведучий, комік та актор Вадим Мічковський, якого більше знають, як Дядю Жору, запропонував свій варіант розплати над російським та білоруським диктаторами.

Для владіміра путіна і олександра лукашенка Дядя Жора "підготував" зовсім невеселий кінець - пропонує брати їх на вила. Щоправда, він не проти розглянути й інші варіанти покарання для них.

То ж Вадим Мічковський дав можливість українцям "розгулятися на повну" і не стримувати себе у коментарях, щоб таким чином позбутися злості і негативу.

Скріншот: instagram.com/dyadya_jora

Дядя Жора також виклав вже знамените відео з олександром лукашенком, на якому білоруський диктатор намагається пояснити, звідки на Білорусь "готовилось нападение".

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

"Якби не ви, не було б війни… все так. Ці 2 дебчика мають відповісти за те що накоїли…😤 пропоную на вила! Які ще варіанти?…", - написав він. Дядя Жора

"В камеру прозору посеред Києва. І весь світ нехай подивляться на них.Хай там їдять, п'ють, роблять все що захочуть.", - пропонує один з коментаторів, бажаючи видовища.

Нагадаємо, дядя Жора зворушився єднанням українців під час війни: "Сльози на очі"

Також ми писали, Дядя Жора жорстко пройшовся по російському менталітету "Це ж наскільки треба бути тупим…". У росіян жодного шансу на перемогу

Нагадаємо, Дядя Жора захотів додати "перчику" у своє життя: "Вишліть мені голенькі фото". Дядя Жора розповів про своїх хейтерів та зізнався з ким з зірок листується в Instagram