Багато легіонерів з ківського "Динамо" тимчасово покинули клуб і грають в оренді в інших командах. Одним з таких є і словенець Беньямін Вербіч, котори тимчасово перейшов до польської "Легії".

Беньяміну дуже важко далося розставання з Україною і з уже майже рідним клубом. Це було помітно під час благодійного матчу Легії і Динамо, коли Вербіч зіграв за обидві команди, а після гри плакав на плечі у воротаря Дениса Бойка.

І це не дивно, адже Вербіч став і для українських фанатів рідним. Більш того, футболіст зустрів у Києві своє кохання - Альвіну Царенко, яка народила Беньяміну спадкоємця Мая.

Зараз дівчина разом з хлопцем в Польщі, виховує сина і намагається пристосуватися до життя в новій країні. Але туга за Києвом і Україною її накриває, про що вона розповіла своїм фоловерам в Instagram.

Альвіна Лаллі, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Немає слів, щоб описати стан всіх українців зараз: і тих, хто залишився вдома, і тих, хто поїхав. Немає слів описати наш стан, але швидше за все - це безсилля, страх, хвилі апатії і депресії, але при цьому і надія, і віра, і патріотизм. Як чітко позначила життя на кого можна розраховувати і хто простягнув руку допомоги,підтримки, запитав: Як справи? Як справи вдома і в країні?) а хто за "допомогою" приховував своє справжнє ставлення, як чітко злітали маски протягом усього цього часу і я теж для деяких була і "занадто нервова" і "з неблагополучної країни" і тд. вони злилися і критикували, шукали в "шафі скелетів", навіть демонстративно відписувалися в інстаграмі (як ніби це для мене так важливо) люди різні, і час покаже хто є хто , а поки що, я бажаю нам, українцям, перемоги, при чому на всіх фронтах, адже кому, як не нам відомо, що захищати свою честь і гідність потрібно завжди, особливо, коли на тебе нападають без причини і перші. Все це у нас з вами в крові, і за нами правда",- поділилася Царенко.

Нагадаємо, що Вербіч з "Динамо" раптово став батьком, ощасливила розкішна дівчина: "Подарунок з небес".

Раніше ми повідомляли, що напівгола дівчина Вербіча з "Динамо" показала, якими грудьми годує свого красеня: "Пощастило".