Відома українська співачка Джамала, яка останнім часом активно гастролює світом з благодійними концертами, розповіла що насправді зараз відбувається у тимчасово окупованому Херсоні.

На своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram артистка зазначила, що зараз у Херсоні, який з 2 березня знаходиться під окупацією, російські війська продовжують справжній терор.

Скріншот допису Джамали

"Тільки в перші дні від російських куль загинуло близько 40 мирних жителів міста. Але попри це херсонці регулярно виходили на проукраїнські мітинги. Останній відбувся 27 квітня. Російські військові закидали людей світло-шумовими гранатами та використали сльозогінний газ. Після "індивідуальної роботи" з активістами мітингів стає все менше", - зазначила Джамала.

Джамала розповіла, що окрім терору мирних жителів, російські окупанти ще й грабують їх. З міста масово вивозять зерно та цінні речі українців.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Показати ще

"Нещодавно з’явилася новина про катування струмом. За словами депутата Херсонської обласної ради Сергія Хланя, на Херсонщині давно створено аналог донецької "Ізоляції" з катівнями у підвалах. Російська армія вивозить з міста зерно, грабує місцевих фермерів, займається мародерством. У місті обмаль ліків та їжі. Суцільний страх та біль — ось який він, "русский мир", - підсумувала вона.

Нагадаємо, Джамала вдихнула нове життя в пісню "1944" за допомогою дівчини з Грузії, яка двічі відчула на собі вторгнення армії рф

Також Знай писав, Джамала отримала нагороду за боротьбу та захист української культури у війні з росією: "Наші спільні маленькі перемоги"

Раніше Знай повідомляв, Джамала пояснила, як допомогти врятувати українців у Маріуполі: "Це справжнє пекло"