Війна, яку веде Росія в Україні з 2014 року була і залишається зияючою раною для кожного громадянина нашої країни.

24 лютого 2022 року рф переступила будь-які межі, породивши серед нас шалену ненависть до східних сусідів. Звичайно ж, найважче доводиться уродженцям окупованих або розбомблених міст.

За Маріуполь, Бучу, Бородянку, Ізюм, Харків, Берднянськ, Мелітополь, Херсон та інші міста росіяни не відмиються ніколи в житті.

Маріуполь. Фото: Youtube

Про Маріуполь говорить весь світ. Це місто-герой стало символом незламності і неймовірної сили духу українського народу. Ведучий проєкту "Де логіка?"(Новий канал) і "Орел та Решка" Андрій Бєдняков вдячний всім захисникам його рідного міста. Він з трепетом згадує прогулянки по Маріуполю і вірить, що його неодмінно відбудують, і всі мрії стануть реальністю.

Популярні новини зараз

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

"Я дуже часто бував у місті. Як тільки у мене з'являлися вільні дні, завжди приїжджав до мами, - розповів Бєдняков в інтерв'ю проєкту "Денисов Time. Війна". – Це могло бути три рази на місяць. Нехай на один-два дні, але коли були вихідні, я їхав. Обожнював гуляти по місту. Виходив з дому, брав навушники і годину-дві ходив по Маріуполю. Це повелося ще з дитинства, коли ми гуляли з батьками. Я бачив, як місто змінювалося і розвивалося. А тепер, коли дивлюся фотографії та відео, це біль. Це рана. Це моє рідне місто! Те, що там відбувається, і в якому стані він зараз ... це пекельний біль. У житті стільки не плакав, як за час цієї війни. І не тільки через свою рану, за мамою, а й за Маріуполем. Я дуже люблю своє місто."

Андрій Бєдняков

Найбільше телеведучий сумує за своїм будинком.

"Звичайно, є місця, пов'язані з тобою більше або менше. Але улюблені - це моя квартира, мій двір, - розповів Андрій в інтерв'ю проекту"Слава+". – Щодо свого району та вулиці я нічого не знаю. Коли там знаходилися мої знайомі, то якусь інформацію ще отримував, але це було давно. Мені невідомо, що зараз там відбувається. Хтось поїхав, а з кимось у мене немає зв'язку і донині. І це найскладніше."

Андрій Бєдняков каже, що охоче б прогулявся по всіх куточках рідного міста.

"Неважливо де! - каже ведучий. - Будь то центр, драмтеатр, Лівий берег. Звичайно, хочеться піти на"Азовсталь". А ще - пройтися по набережній. Там зробили дуже класний Пірс, де відпочивали люди з сім'ями, дивилися на море, рибалили, гуляли з дітьми. Всього хочеться! Єдине, чого не хочеться, це йти в яке-небудь караоке або на дискотеку. Зараз про це взагалі не думаю.

Андрій Бедняков, фото: Instagram

Нагадаємо, що росіяни образилися на перемогу України на "Євробаченні", а Андрій Бєдняков опустив їх ще глибше: "П***** и не брали участь".

Раніше ми повідомляли, що Андрій Бєдняков розповів про долю своїх друзів з Маріуполя, яких "звільняли" окупанти.