Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч чоловік.

Злата Огневич розмістила кілька Insta Stories зі своєї прогулянки в Чикаго. Як відомо, співачка вирушила в тур містами США, щоб виступити для американців на благодійних концертах, а всі зібрані кошти пожертвувати військовим і постраждалим українцям. Дівчина вже співала для жителів Сан-Франциско і Денвера, а тепер у неї з'явилася хвилинка вільного часу, щоб прогулятися вулицями Чикаго. Також артистка заявила, що вже скоро повернеться в Україну.

Скріншот з Insta Stories, Злата Огневич

Проходячи повз місцевого тетра вона поділилася спогадами з шанувальниками про те, що колись давно, до своєї кар'єри в Україні, вона хотіла влаштуватися в Америці і працювати в театрі. Але, як повідомила Злата, багато що змінилося з тих пір в її житті.

"Колись давно я мріяла виїхати в Америку, жити тут і працювати в театрі. Ось, наприклад, один з театрів, де я могла б працювати", - сказала співачка на відео.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розповіла забутий факт про свою участь на Євробаченні: "Буде дві перемоги"

Як повідомляв Знай.uа, Злату Огнєвіч захопили жінки, які домоглися зустрічі з Папою Римським для евакуації військових з "Азовсталі": "Готові боротися за героїв"

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч показала поранених бійців з "Азовсталі", в очах яких неймовірний біль, але ні краплі страху: "Заслуговують порятунку"