В Україні вже пройшло 11 сезонів шоу "Холостяк" і 2 сезони шоу "Холостячка". На превелике розчарування українців тільки 2 пари з сумарно 13 сезонів змогли зберегти своє кохання.

Це Микита Добринін і Даша Квіткова з 9 сезону шоу. Пара за цей час встигла одружитися і стати батьками чудового хлопчика Лева.

Даша Квіткова і Микита Добринін, фото з Instagram

А також, Михайло Заливако та Ганна Богдан. Пара разом трохи більше року, але вся Україна тримає кулачки за те, щоб все у них було добре не тільки на екрані.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото з Instagram

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Герой першого Холостяка Макс Чмерковський знайшов своє кохання в Америці. Він майже одразу відпустив Олександру Шульгіну - переможницю проєкту.

Олександра Шульгіна, переможниця "Холостяка"

А ось головний герой 6 сезону "Холостяк" Іраклі Макацарія зовсім нещодавно освідчився своїй обраниці - 19-річній Лізі, яка набагато молодша, ніж він. Стосунки після проєкту з Оленою Лесик теж не склалися.

Олена Лесик та Іраклі Макацарія, фото Знай.uа

Що стосовно шоу "Холостячка", то більше пощастило Ксенії Мішиній, адже вона з обранцем Олександром Еллертом пробула тривалий час у відносинах.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. Фото: Youtube

Злата Огнєвіч же не може похвалитись такою удачею з Андрієм Задворним, але розповість про свій шлях на "Холостячку" зовсім скоро в новому проєкті СТБ.

Задворний і Огнєвіч, скріншот з випуску "Холостячки"

21 травня на офіційному Youtube-каналі СТБ стартує новий проєкт "Як ти?". На піписників каналу чекає серія емоційних і відвертих інтерв'ю з улюбленими героями головних романтичних реаліті країни "Холостяк" і "Холостячка". Як склалося їхнє життя після 24 лютого, чи спілкуються з колишніми суперниками та обранцями, що відбувається у професійному та особистому житті зараз - про це та інше ексучасники розповідатимуть ведучому проєкту Григорію Решетнику.

Першою до бесіди приєдналася співачка і ексХолостячка Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч і Григорій Решетник, фото: пресслужба СТБ

"Щовесни українці збиралися по п'ятницях навколо улюбленого проєкту, щоб насолодитися справжніми емоціями і неймовірними побаченнями. Цієї весни війна відібрала у всіх нас традиційну і очікувану прем'єру. Три місяці ми живемо в непростих умовах, захищаємо рідних, працюємо, допомагаємо ЗСУ і всі разом день у день наближаємо нашу перемогу. Але ми також бачимо за відгуками нашої аудиторії в соцмережах, як люди скучили за романтичними форматами "Холостяк"і "Холостячка". Youtube-проєкт "Як ти?" дозволить і глядачам, і учасникам шоу знову зібратися разом, щоб поговорити не тільки про війну, взаємодопомогу, волонтерство, боротьбу за перемогу, а й про особисте. Відверто і без купюр. Вірю, що ця прем'єра допоможе всім нам отримати порцію романтичного позитиву і знову як і раніше обрати любов разом з СТБ. Але ж справжня любов завжди перемагає", - коментує Григорій Решетник.