Відомий музикант Макс Барських, після майже трьох місяців війни, зізнався, що відчуття, які відчув у перші дні вторгнення не відпускають його.

Макс Барських в Instagram виставив уривок зі свого виступу, де співає свою пісню "Прийде весна", яку написав одразу в перші дні нападу рф на Україну.

Макс Барських. Фото: Instagram

"Де б я не виконував цю пісню, завжди поглинають спогади перших днів війни. Я пообіцяв собі, що завершу її після нашої перемоги в найближчому майбутньому", - розповів Макс Барських.

На час війни Макс перебував у Києві, і перші "привіти" від рф відчув на власні вуха. Співак повністю відмовився від усього російського, хоч і мав велику аудиторію слухачів, та писав переважно для російських шанувальників.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Тепер Макс розірвав всі контракти, перестав переконувати росіян, що ми не такі, як їм намалювали пропагандисти, почав співати та спілкуватися українською та навіть поступив у ЗСУ.

Макс Барських. Фото: Instagram

В коментарях Макса підтримали та висловили слова захоплення:

"Разом до перемоги", "Важко писати про мир, коли навколо "не мир", коли від розривів ракет і снарядів гинуть люди, коли дитячі очі, наповнені сльозами, дивляться в небо з надією, щоб не було чути вибухів. Коли матері схиляють голови у плачі над загиблими синами. Коли дружини ридають, хрестячи чоловіка, що йде на фронт", "Дякую за чудову пісню!!! Дуже прикро та боляче за всіх нас, але у нас один шлях, шлях до перемоги", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Святославу Вакарчуку з "Океан Ельзи" довелося піти на крайні заходи через війну з росією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Яна Глущенко з "Дизель шоу" після перемоги України хоче подарувати чоловікові дівчинку.

Також "Знай.ua" писав, що Даші Квітковій після втрати документів і ключів, а також допитів поліцейських, все ж вдалося дістатися додому.