Українська актриса Ольга Сумьска показала, як сильно втішена повернутися на рідну землю, та відчути як цвітуть столичні вулиці.

Ольга Сумська відвідувала Польщу, та тепер повернулася додому. У своєму Instgaram-акаунті, артистка зробила багато фото з бузком та іншими квітами. Жінка засяяла від щастя, що нарешті побачила, як розцвітає Київ.

Ольга Сумська. Фото: Instagram

"Київ…Травень… Кожна квіточка, кожне дерево таке дороге і миле серцю… Торкаюсь ніжних пелюсток квітучої яблуні, бузку, кульбаби, каштану і думаю про те, що я щаслива ПРОСТО бачити це і надихатись… Господи, дякуємо тобі за цю красу… Віримо в нашу ПЕРЕМОГУ!", - написала Сумська у своєму дописі.

Бузок. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

У коментарях захопливо вигукнули від такої краси, адже схоже, що Ольга Сумська знову ніби помолоділа, та й сама розцвіла біля такої бузково-каштанової краси.

Ольга Сумська. Фото: Instagram

Ольга Сумська з радістю повідомила шанувальникам, що після тривалої перерви знову повернулася до улюбленої роботи. Артистка вирушила в студію звукозапису та продовжила озвучувати серіал "Крила кохання".

Нагадаємо, раніше ми писали, що Ольга Сумська зізналася, як вона щаслива повернутися до своєї турецької "рутини".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена-Крістіна Лебідь закликала українців не вестися на нову аферу з виплатою компенсацій від держави.

Також "Знай.ua" писав, що Анна Трінчер після трьох місяців проживання на Західній Україні почала "засуджувати" тих, хто використовує російську мову під час війни.