Відома українська виконавиця Анастасія Приходько смішно прокоментувала появу Філіпа Кіркорова за лаштунками "Євробачення-2022". Своєю думкою про російського співака вона поділилася в програмі"Зірковий шлях".

Зовсім недавно відгримів головний пісенний конкурс Європи - "Євробачення-2022". На конкурсі помітили і російського співака Філіпа Кіркорова, який зазначив, що був запрошений, як "спеціальний гість".

Анастасія Приходько. Фото: скрін youtube

Анастасія Приходько прокоментувала появу російського виконавця на"Євробаченні". Вона посміялася з Кіркорова і зазначила, що він лізе куди не пускають, а роблять це не просто так. Вона зазначила, що з початку війни артист жодного разу не виступив проти війни, фактично підтримуючи дії уряду своєї країни.

"Боже, волохата д*ра. Бігає, лізе куди не пускають. Що він хотів. Він думає, що якщо він Філіп Кіркоров, то що повинні його там зустрічати з російським короваєм, спасибі Філ, що ти приїхав? Все, до побачення "Євробачення". Не потрібно було підтримувати Оксану Марченко, не потрібно було говорити, що я не я і хата не моя. Нехай та волохата д*ра залишається в росії", - емоційно заявила Анастасія Приходько.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова в патріотичному вбранні стала втіленням Статуї Свободи для українців: "Краса неймовірна".

Також наш портал писав, Ольга Сумська скупалася в бузковому килимі, і обнялася з кожною Київською квіткою: "Бачити це і надихатися".

Крім того, ми повідомляли, Потап показав справжнє дно росіян, і їх істину самоідентифікацію: "Таке тільки в Росії можливо".