Український співак Віталій Козловський, а також ряд інших артистів, зокрема зірка "Квартал 95" Євген Кошовий, відвідали звільнений Харків, щоб підтримати місцевих жителів. Роликом з поїздки співак поділився на своїй сторінці в instagram.

Бійці ЗСУ відсунули російських окупантів від Харкова, тим самим повернувши життя в місто, яке безперервно обстрілювалося. Так, підтримати жителів відправився Віталій Козловський та інші зірки, зокрема Євген Кошовий, Олександр Пікалов, Pianoбой та інші.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Віталій Козловський зізнався, що був захоплений силою і згуртованістю людей, які з початку війни змушені жити в метро. Він зазначив, що пишається тим, що є українцем.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

"Це відео з кадрами тільки-тільки звільненого Харкова. Обстріляного, зруйнованого, але непохитного. Вдячні, сильні і добрі наші люди, що живуть з початку війни в метро, народжують там дітей, утримують своїх друзів менших - домашніх тварин. Я ніколи так не пишався тим, що я українець. Сьогодні я не просто артист, зараз я відчуваю себе частиною однієї великої родини, ми всі на одній хвилі. Ми разом! Ми сила! Ми переможемо! Слава нашій Україні!",- написав Віталій Козловський.

Раніше Знай писав, Влад Яма занурився в довоєнні спогади і поділився щасливим моментом: "Було добре".

Також наш портал інформував, Святославу Вакарчуку з "Океан Ельзи" довелося піти на крайні заходи через війну з Росією: "З абсолютно зрозумілих причин..."

Крім того, наш портал повідомляв, Оля Полякова в патріотичному вбранні стала втіленням Статуї Свободи для українців: "Краса неймовірна".