Росіяни висловилися про свого співвітчизника, заслуженого артиста рф Дмитра Дюжева, який виступив на мітинг-концерті до дня "возз'єднання Криму з росією".

Уривок ефіру з даного заходу розмістили в TouTube. Дмитро Дюжев перед своїм виступом виголосив урочисту промову про патріотизм і героїзм в росії серед жителів і військових, яких путін відправив на війну в Україну. При цьому він закликав гостей у концертному залі встати, коли мова йде про їхню батьківщину, і всі знехотя піднялися зі своїх місць.

"Сидячи на своїх місцях, я боюся, ворог занадто швидко впорається з вами. Тільки стоячи, впевнено на двох ногах, з піднятою головою можна славити свою батьківщину", - звернувся Дюжев до росіян.

Після слів про "честь" російських солдатів, які вбивають мирних жителів в Україні і спалюють міста дотла, Дюжев заспівав пісню під назвою "На крок попереду", в якій співається про Бога, що захищить їх.

Не всім сподобався виступ Дюжева. Під відеороликом можна зустріти сотні негативних коментарів від росіян, яких розчарував їх колись улюблений артист. Крім того, його назвали лицеміром і заявили, що для них він "помер".

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Позорище фу, мало не ригнула. Дюжев! Ти помер для всіх поважаючих себе росіян", "Це дуже смішно, дякую за відмінний настрій на весь вечір", "А я їла якраз і теж мало не вирвала, знудило не на жарт. Думала, здалося, а виявляється не одну мене знудило. Ще про Бога співає... людей вбивають, все руйнують, брешуть всім і навіть собі самим і при цьому про Бога співають. Ось це світ котиться в прірву", - написали користувачі.

Коментарі з YouTube

Коментарі з YouTube

Коментарі з YouTube

Нагадаємо, російські пропагандисти знову "перевзулися", і вперше заговорили про капітуляцію: "Однозначно в цьому впевнені"

Як повідомляв Знай.uа, путін знайшов собі нову жертву після України: поразка змусить повернутися до Грузії

Також портал Знай.uа писав, що окупант поїхав проводити денацифікацію, і потрапив під колеса своїх: "Сюжет для Містера Біна"