Джамала - відома українська виконавиця, яка принесла перемогу нашій країні на "Євробачення" в 2016 році з піснею "1944".

Співачка часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько мільйона чоловік. Зараз вона, на тлі чергової перемоги нашої країни на пісенному конкурсі, нагадала про те, в чому вона була в 2017 році, на відкритті "Євробачення" в Києві.

Джамала, фото з instagram

Але не просто так - її мета максимально проста. Джамала нагадала про аукціон, в якому розігрується багато речей, пов'язаних з "Євробаченням". Її сукня - одна з таких речей.

"Наряд в 2017 році створила Юлія Магдич спеціально для відкриття "Євробачення" в Києві. Загалом на аукціоні представлено 11 речей пов'язаних темою "Євробачення". Зібрані кошти будуть передані ЗСУ і постраждалим від війни українцям", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Джамала, скріншот: Instagram Stories

Джамала, скріншот: Instagram Stories

Ця річ стоїть на аукціоні - 1100 євро, на момент написання новини. Серед інших речей можна побачити кросівки Adidas, які були використані французьким колективом Madame Monsieur. І багато іншого.

Нагадаємо, Джамала отримала нагороду за боротьбу і захист української культури у війні з Росією: "Наші спільні маленькі перемоги"

Як повідомляв "Знай.ua", Джамала показала, що з Херсоном зробив "русский мир": "Суцільний страх і біль"

Знай.ua писав, Джамала пояснила, як допомогти врятувати українців у Маріуполі: "Це справжнє пекло"