Чимало артистів, які цьогоріч виступали на Євробаченні-2022 в Турині підтримали Україну. Багато з них на пресконференціях висловлювали підтримку чи виходили з українськими прапорами. Своєрідним символом підтримки також стала і рожева панама Олега Псюка з Kalush Orchestra.

Так, представник Великобританії на Євробаченні Сем Райдер для підтримки України використав саме такий жест. Повертаючись додому з другим місцем на конкурсі важко було не помітити рожеву панаму на його голові.

Сем Райдер, скріншот з відео

"Представник Британії на "Євробаченні-2022" Сем Райдер повернувся додому в рожевій панамці від Kalush Orchestra", - сказано у повідомленні під відео програми "ЖВЛ".

Сем Райдер, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Нагадаємо, що у фіналі "Євробачення-2022" перемогу здобув український гурт Kalush Orchestra з піснею "Стефанія". Загалом Україна набрала 631 бал. На другому місці опинилася Великобританія, яку представляв Сем Райдер, він зміг здобути для своєї країни 466 балів.

Сем Райдер, скріншот з відео

Закрила трійку лідерів іспанка Шанель з піснею "SloMo". Загалом від журі та глядачів вона отримала 459 балів.

Нагадаємо, мама Kalush зізналася, чи подобається їй творчість сина і чому була шокована через його сценічний образ: "Так ходять бомжі"

Раніше Знай писав, "колишня" Володимира Зеленського з "Танці з зірками" Олена Шоптенко не змогла відлипнути від Kalush Orchestra: "Хлопці несуть"

Також Знай повідомляв, Ірина Федишин після скандалу з Євробаченням-2022 закопала себе ще глибше: "Їб*ніть з Піона по шолому"