Відомий український ресторатор та телеведучий Даніель Салем, який з перших днів повномасштабного вторгнення росії зі зброєю у руках захищає Україну разом з Колею Сергою відвідав дитячу лікарню у Миколаєві та розповів, що зараз найважливіше для українців. Співак так само як і Салем з початку війни вступив до лав ЗСУ.

На своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram Даніель Салем поділився кадрами з лікарні та зазначив, що зараз українцям як ніколи важливо підтримувати один одного та триматися разом. Саме така об'єднаність і наблизить нашу країну до якнайшвидшої перемоги над російськими окупантами.

Скріншот допису Даніеля Салема

Також ведучий програми "Зірковий шлях" відмітив, що кожен українець повинен допомагати інших у такий непростий для країни час та своїм прикладом надихати інших на добрі справи.

"Знайди своїх! Зараз дуже складний час для всіх, саме тому зараз як ніколи важливо триматися разом і бути з тими людьми, які своїм прикладом піднімають і надихають", - зазначив Даніель Салем під опублікованим відео.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Нагадаємо, телеведучий Даніель Салем зробив Даші Астаф'євій пропозицію, від якої вона не змогла відмовитися: "Я згодна".

Раніше портал Знай писав, телеведучий Даніель Салем розповів, що його найбільше вразило під час перебування на передовій: "У цьому вся Україна".

Також портал Знай повідомляв, телеведучий Даніель Салем зізнався, що довело його до сліз на передовій: "Неначе нізвідки, з'явився хлопчик".