Христина Асмус - 34-річна російська актриса, яка лише перший час хоч якось реагувала на війну в Україні.

Минуло два тижні, місяць, два місяці - з її публікацій в Instagram пропали будь-яка згадка повномасштабного вторгнення рашистів в нашу країну. А зараз вона поділилася своїм "болем", який, звичайно ж, "страшніший" тим, що відчувають українці на окупованих територіях.

Фото зі сторінки Христини Асмус

"Я купила справжнього павука-птахоїда!😳 Коли мені його віддавали і він почав ворушитися в баночці, я дико злякалася і закричала. Як ніби він по мені повзе😅 я просто жахливо боюся комах і членистоногих (не всіх, правда😂) тому і не їжджу на "Форд Боярд", куди мене звуть вже багато років🤜🏻 хоча, це і моя дитяча мрія", - пише Христина Асмус в публікації.

Потім вона зазначила, що купила його хрещенику, бо дитина про нього мріяла. Він дуже любить будь-яку живність, включаючи жуків, цвіркунів, богомолів, сарану.

Крістіна Асмус, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще
На підтвердження своїх слів вона опублікувала кілька вкладень. Актриса показала тераріум, грунт для павука і нірку. А сам павук знаходиться в маленькій коробочці. Він розміром всього 4 сантиметри.

Нагадаємо, колишня Харламова Христина Асмус постійно хоче взяти в рот, зірка просить про допомогу: "Як п'ятикласниця..."

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Татусевих дочок" Дар'я Мельникова святкує ювілей - довелося закінчити школу екстерном заради ролі

Знай.ua писав, "Доживає своє життя": з оточення Гаріка Мартиросяна прийшли сумні звістки про гумориста