Майже тиждень тому вся Європа і Австралія дізналися нового переможця "Євробачення" - ним виявилася Україна, Kalush Orchestra.

Однак не обійшлося і без скандалів, як раз таки, з нашого боку... у локальних площинах. Бо коли відбувалося озвучування результатів голосування від імені членів журі, виявилося, що наші представники нічого не поставили братській Польщі. Згодом українці дізналися, що серед членів журі була Ірина Федишин і вона, як найвідоміша з усіх зазначених осіб, прийняла Основний гнів нашої нації.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

На цьому історія не закінчилася і в Інтернеті роздобули фрагмент інтерв'ю з Іриною Федишин, в ході якого вона розповідає, що представники ЛГБТ-меншин - грішники. Їй спробували нагадати про толерантність, проте виконавицю, мабуть, мало хвилюють чужі коментарі. У Stories вона навіть відповіла продюсеру шоу "Голос країни", а також "Танців з зірками" Володимиру Завадюку, який під однією з її публікацій назвав її висловлювання" соромом", а дискримінацію інших - справжнім гріхом.

Ірина Федишин, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Володя, гріх - це гомосексуалізм, про це чітко і ясно написано в Святому Письмі. Досить маніпулювати фразами. Ніхто нікого не дискримінує. У кожного свій вибір. Але якщо говорити про толерантність, яку так вимагають, то толерантністю саме з боку ЛГБТ, навіть і не пахне. Крім образ і грубих слів в коментарях - там більше нічого і немає. А сором-це обманювати і використовувати інших людей...", - написала вона в Stories.

Ірина Федишин, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Ірина Федишин закликає забути нуль балів Польщі на Євробаченні і називає це провокацією і спробою посварити людей

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Федишин осоромилася гомофобними висловлюваннями: "Ти йдеш на х*й слідом за російським кораблем"

Знай.ua писав, Ірина Федишин після скандалу з Євробаченням-2022 закопала себе ще глибше: "Єб*ніть з півонії по шолому"