Григорій Решетник - відомий український телеведучий, головна особа романтичних шоу "Холостяк" і "Холостячка" на СТБ.

Зараз чоловік повідомив для деяких довгоочікувану новину - він з сім'єю повернувся на батьківщину, в Україну, в Карпати. Ведучий порадував фанатів постом в Instagram заспівавши пісню "Ой у лузі червона калина...".

Григорій Решетник. Фото: Instagram

"Ой у лузі червона калина похилилася, чому ж наша славна Україна зажурилася. Скучив за Карпатами, по Україні. Решетник вже повернулися, щоб разом боротися за незалежність, бо разом ми - сила! Україна вільна і незламна!", - йдеться в публікації.

Їх сім'я перебувала в Польщі протягом декількох днів, а саме в її столиці - Варшаві. Зараз же вони знаходяться в Карпатах. Про подальші плани Григорій не розповідає. Однак відомо, що якийсь час назад вони були поза Україною і поза Польщею.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Григорій Решетник. Фото: Instagram

У Празі, на благодійному концерті. Їх там чекали друзі-куми, з якими було проведено кілька днів, після чого вони повернулися назад до Варшави.

Нагадаємо, дружина Григорія Решетника показала своїх маленьких патріотів, які пішли по стопах Андрія Хливнюка: "Всі підспівують нам"

Як повідомляв "Знай.ua", Григорій Решетник хоче забрати на шоу "Холостячка" колишню Михайла Заливако: "Справжній боєць на фронті"

Знай.ua писав, Григорію Решетнику довелося викреслити близьку людину з життя через війну: "Зробимо так, щоб вся нечистота пішла"