Українці знайшли несподівану схожість між Іриною Федишин та Аліною Паш. У мережі відзначили, що і та, і інша в одну мить зруйнували свої кар'єри. Про це написав користувач соцмережі twitter під нікнеймом "50 грамів чистого".

Ірина Федишин стала об'єктом хейту і насмішок користувачів мережі після недавнього висловлювання про ЛГБТ-представників, а також скандалу через голосування на "Євробачення-2022", де Польща отримала нуль балів від України.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

У мережі активно поширюються іронічні жарти від користувачів про те, що зірка в одну мить зруйнувала свою кар'єру співачки і навіть порівнюють її з Аліною Паш, яка була в центрі уваги в медіапростору ще перед війною.

"Федишин і Паш це - майстер-клас з того, як про*бати кар'єру в одну мить", - написав користувач мережі на своїй сторінці.

Популярні новини зараз

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

Користувачі Мережі почали коментувати думку, зазначивши навіть, що як такої кар'єри ні в Ірини Федишин, ні в Аліни Паш не було.

"А у Федишин була кар'єра?", "Ну Паш, так ще так, але хто слухає Федишин?", "Кар'єру, якої і не було", - написали під публікацією.

Коментар. Фото: скрін twitter

Коментар. Фото: скрін twitter

Коментар. Фото: скрін twitter

Раніше Знай писав, друг Наді Дорофєєвої позитив відправив родича на війну з Росією: "Молюся за всіх хлопців".

Також ми писали, Тіна Кароль у Каннах показала, які Українки насправді, коштує більше 12 тисяч гривень: "На землі навіки".

Крім того, наш портал повідомляв, Надя Мейхер взяла "під крильце" постраждалих у війні дітей з Маріуполя - закликає українців не бути байдужими: "Нас багато".