Відома співачка Наталія Могилевська попередила українців про серйозну небезпеку через постійні обстріли і бомбардування російськими окупантами. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Наталія Могилевська попередила українців, що навіть якщо в їхньому регіоні не ведуться бойові дії, то небезпека зберігається і не тільки у вигляді ракетних ударів. Співачка попередила, що на території України багато снарядів, що не розірвалися, які становлять загрозу для життя людини.

Наталя Могилевська. Фото: скріншот youtube

"В Одеській затоці знешкодили міну. Прохання до всіх ‼️ Не відвідувати лісопаркові зони, особливо в околицях міста. Також утриматися від відвідування пляжів. Залишається велика небезпека для мирного населення. На сьогоднішній день сапери знешкодили 114 000 вибухонебезпечних предметів, серед яких близько 2 тисяч - авіаційні бомби", - попередила зірка.

Також Наталія Могилевська подякувала саперам, які щодня ризикують життям, щоб захистити українців від небезпеки.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитро Карпачов підказав, як підтримати чоловіка, який втратив кінцівку і що робити випускникам, чиї мрії зруйнувалися через війну.

Також ми інформували, Ірина Федишин закликає забути нуль балів Польщі на Євробаченні і називає це провокацією і спробою посварити людей.

Крім того, наш портал повідомляв, Надя Мейхер взяла "під крильце" постраждалих у війні дітей з Маріуполя - закликає українців не бути байдужими: "Нас багато".