Відома українська співачка Ірина Федишин заявила, що організовуватиме благодійні концерти заради допомоги ЗСУ. Вона зазначила, що відмовляється від гонорарної частини і всі гроші будуть йти на потреби армії. Про це вона повідомила на своїй сторінці в instagram.

Ірина Федишин показала автомобіль, який вдалося придбати Завдяки монетизації її робіт на YouTube, а також розповіла скільки всього було передано бійцям за час її волонтерства. Співачка заявила, що змінює підхід до волонтерства і тепер буде самостійно збирати гроші, виступаючи на благодійних концертах.

Ірина Федишин, instagram.com/irynafedyshyn

"Друзі, маю важливу інформацію для вас: я змінюю підхід до свого волонтерства, а саме призупиняю акумуляцію коштів на рахунки благодійного фонду і буду збирати кошти самостійно з благодійних концертів, які будуть проходити в тому числі і в Європі. Всі кошти, які будуть зібрані, будуть передані на ЗСУ", - поділилася співачка.

Ірина Федишин заявила, що відмовляється від гонорарів і направлятиме всі отримані гроші для допомоги українським захисникам.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Звертаюся також до всіх організаторів концертів в Європі: я готова концертувати без гонорарної частини і всі кошти від концерту направляти на допомогу ЗСУ", - сказала Федишин.

Раніше Знай писав, синьо-жовта Оля Полякова розпалила в серцях українців закордоном те, чого боїться Путін: "Справжня патріотка".

Також ми писали, 47-річна Єва Лонголія з "Відчайдушних домогосподарок" затьмарила колег на червоній доріжці в скляній відвертій сукні.

Крім того, наш портал повідомляв, Даніель Салем показав юну українку, яка постраждала від війни, але не перестає вірити в краще: "Посміхатися всупереч усьому".