Дмитро Поворознюк (не плутати з Олександром, автором популярної фрази "Вова, ї**ш їх бл*ть") - відомий український спортивний журналіст, блогер і футболіст рівненського "Вереса".

Зараз він опинився в бронежилеті, щоб показати наслідки руйнувань, викликаних повномасштабним вторгненням рашистів на територію нашої країни.

Дмитро Поровознюк, фото: Instagram

"Точка-У, балістичні ракети, звукові ракети... коли дивишся на руйнування від них, то думаєш, що цю зброю робили для боротьби проти інопланетян👽, але не проти людей❌ у Харківській області в районі Ізюму деякі села зруйновані на 100%. І сама несправедлива річ цієї війни, що по нас стріляють з території рашистів, а ми тільки захищаємося на своїй землі", - пише Дмитро в публікації.

Він додав, що ситуація в Україні може різко змінитися, якщо тільки нам передадуть винищувачі, балістичні ракети певного типу та інші "подарунки". Залишається тільки чекати з нерозумінням, що увійде в 40-мільярдну допомогу від США.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Дмитро Поровознюк, фото: Instagram

Воїнам ЗСУ при цьому, збираючи величезні залишки ракет, вдається навіть контратакувати і наносити істотні втрати противнику, який незабаром буде повністю витіснений з території нашої країни.

Нагадаємо, Поворознюк емоційно висловився щодо війни і особисто Володимиру Путіну: "Х*йло ти кончене"

Як повідомляв "Знай.ua", журналіст Богдан Василенко пішов на війну і випускає фронтовий щоденник: "Куди піде ця орда - поки невідомо"

Знай.ua писав, звалище відстріляних снарядів — у Харкові показали частину того, що випустили по мирному місту