Валерій Меладзе - відомий російський виконавець, брат Костянтина, українського продюсера, вирішив поділитися деякими думками на своїй сторінці в Instagram.

Якось він записував відеозвернення до російської влади, коли тільки почалася повномасштабна війна проти нашої країни. Ні до чого це не призвело, тому він продовжив свою діяльність в країні-агресорі, а зараз і зовсім задумав піти до "колишньої" професії.

Валерій Меладзе. Фото: YouTube

"Після інституту я закінчив аспірантуру, і займався наукою у сфері глибокого очищення води. Нещодавно перегорнувши свою кандидатську дисертацію, і вивчивши Сучасні досягнення в цій галузі, я розробив установку з вилучення різних елементів таблиці Менделєєва з морської води", - заявив Валерій Меладзе.

Після цього він зазначив, що це досить перспективний напрямок. І, надихнувшись новою метою, отримавши Творчий азарт, він може цим зайнятися з серйозними намірами. Тим більше, коли шоу-бізнес для нього більше не цікавий.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва. Фото: скріншот youtube

Валерій точно знає, що його композиції досить довго живуть і це дозволить їм знаходити все нових і нових слухачів навіть без його участі.

Нагадаємо, Валерій Меладзе, який просив зупинити війну, не відмовився від вечірок: 50 тисяч гонорару і бізнес-клас

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Меладзе Віра Брежнєва "наказала" прислухатися до Тараса Тополі і Еда Ширана: "Зробіть це"

Знай.ua писав, Костянтин Меладзе "поскаржився" на Віру Брежнєву, але у відповідь - поцілунок в лисину: таке нечасто побачиш