Російський актор, зірка серіалу "Інтерни" Іван Охлобистін, який підтримує ідею "русского мира" і дії Путіна, дав розгорнуте інтерв'ю. Він розповів про своїх колег, друзів і заповнив про Максима Галкіна, який розкритикував війну і виїхав з рф. Про це пише "Стархіт".

Так, в Охлобистіна запитали про його стосунки з колегами по цеху, друзями. Актор порівняв своє оточення з Ордою, що було дуже влучно, адже ніяк інакше людей, що підтримують війну, не назвеш.

Іван Охлобистін, скріншот: YouTube

"Це я даремно тоді сказав на емоціях. Нікому Він зла не зробив, як, втім, і хорошого. Абстрактний об'єкт. У житті у мене така компанія, що, яких би думок політичних та ідеологічних не дотримувалися, все одно розуміємо, що ми — орда. Нас не можна розлучити! Хтось у когось хресний, хтось в потрібний момент допоміг, хтось з кимось разом працював.... І, врешті-решт, ці зв'язки оформилися в потужне ком'юніті, де більша частина твоїх витівок прощається. Можна заплисти за буйки, звичайно, але це треба бути досвідченим збоченцем, як Панін. Він в цьому Годзілла просто", - заявив Охлобистін.

Іван Охлобистін, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

Також Охлобистін згадав про Галкіна, який виїхав до Ізраїлю і розкритикував війну, розпочату Путіним. Очікувано актор заявив, що відчуває "відчуження" і не вважає його частиною "російської культури".

Раніше Знай писав, дружина Григорія Решетника Христина повернулася до улюбленого дзеркала в Києві: "Тут все таке моє".

Також ми повідомляли, Надя Дорофєєва розкрила ім'я того, кого обожнює після розставання з Дантесом: "Як можна бути милотою?"

Крім того, ми повідомляли, дружина Євгена Кошового показала розруху, яку залишили після себе окупанти, і заговорила про ненависть: "У саме серце".